Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση και το φλέρτ που εξελίχθηκε σε σχέση Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση και το φλέρτ που εξελίχθηκε σε σχέση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση και το φλέρτ που εξελίχθηκε σε σχέση

Μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Πέτρου Κωστόπουλου έκανε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή Happy Day. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, ο 66χρονος παρουσιαστής και επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αρκετά κοντά με μια πολύ όμορφη και κατά πολλά χρόνια μικρότερή του, τραγουδίστρια!

Ο λόγος για την 26χρονη Κατερίνα Λιόλιου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το μουσικό talent show του Ant1, The Voice. 

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε το 2019 όταν η όμορφη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ολα λάθος” που παρουσίαζε τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος. 

Μάλιστα τότε ο παρουσιαστής δεν είχε διστάσει να σχολιάσει την εντυπωσιακή της εμφάνιση και στον τηλεοπτικό αέρα.

Γρήγορα αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια αμοιβαία συμπάθεια που όμως για καιρό έμεινε μόνο σε φιλικό επίπεδο. 

Το περασμένο φθινόπωρο όμως οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και ήδη από το Νοέμβριο έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη σχέση για την οποία προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι βρίσκεται στο Ντουμπάι όπου απολαμβάνει μερικές χαλαρές στιγμές ενώ εκεί πρόκειται να τους βρει και το νέο έτος, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και κακόβουλα σχόλια.

epirusblog.gr
5 of 5
Πέτρος Κωστόπουλος – Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση και το φλέρτ που εξελίχθηκε σε σχέση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 197760469077573645
Σχόλια
item