Πρέβεζα: Πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο απο τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας Πρέβεζα: Πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο απο τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο απο τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας

Μήνυμα προσφοράς και εθελοντισμού έστειλαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας, ο Δήμος και οι κοινωνικές του υπηρεσίες μέσω της Αιμοδοσίας που διοργάνωσαν το πρωί του Σαββάτου στο Εργατικό Κέντρο.

Όπως τόνισαν οι διοργανωτές σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πράξη την προσφορά αίματος προς το συνάνθρωπό μας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ανέφερε πόσο σημαντικό είναι ειδικά τις γιορτινές μέρες αλλά και όλες τις μέρες του χρόνου να νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπό μας, υπογραμμίζοντας ότι η προσφορά αίματος είναι το πολυτιμότερο δώρο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φώτης Ζέρβας ευχαρίστησε τους αιμοδότες που ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, ενώ ιδιαίτερες ήταν οι ευχαριστίες του και για το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου που βρίσκεται πάντα δίπλα στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο απο τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2084334008237420010
Σχόλια
item