Τόλης Βοσκόπουλος – Άντζελα Γκερέκου: Η οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους ανήμερα των Χριστουγέννων Τόλης Βοσκόπουλος – Άντζελα Γκερέκου: Η οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους ανήμερα των Χριστουγέννων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τόλης Βοσκόπουλος – Άντζελα Γκερέκου: Η οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους ανήμερα των Χριστουγέννων

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου όλα αυτά τα χρόνια προτιμούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ και να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία φέτος κάνει τα πρώτα βήματά της στο χώρο της υποκριτικής. 

Τόσο ο σπουδαίος τραγουδιστής όσο και η πολιτικός καμαρώνουν την 19χρονη κόρη τους και βρίσκονται στο πλευρό της κάθε στιγμή.

Ανήμερα των Χριστουγέννων σύσσωμη η οικογένεια απόλαυσε το γιορτινό γεύμα και τόσο ο Τόλης Βοσκόπουλος όσο και η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram φωτογραφίες.

“Χρόνια πολλά με υγεία κ όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας!!! Και του χρόνου Ελεύθεροι!!”, σημείωσε εκείνη, ενώ ο τραγουδιστής σχολίασε: “Καλά Χριστούγεννα από εμάς!”.

Δες φωτογραφίες:

 

epirusblog.gr
5 of 5
Τόλης Βοσκόπουλος – Άντζελα Γκερέκου: Η οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους ανήμερα των Χριστουγέννων
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5639205628725885088
Σχόλια
item