Βάσω Λασκαράκη: Έκανε αποκάλυψη - έκπληξη για τον Σουλτάτο! «Το είπε και το έκανε...» Βάσω Λασκαράκη: Έκανε αποκάλυψη - έκπληξη για τον Σουλτάτο! «Το είπε και το έκανε...» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε αποκάλυψη - έκπληξη για τον Σουλτάτο! «Το είπε και το έκανε...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια αποκάλυψη για το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο σεφ κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και έδωσε λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, έγραψε πως «το είπε και το έκανε», καθώς σε λίγες ημέρες ανοίγει επίσημα το νέο του μαγαζί στην Κρήτη, παρόλο που όλοι τον παρακαλούσαν να ανοίξει στην Αθήνα.

«Τι κι αν όλοι τον παρακαλάμε να κάνει ένα μαγαζί στην Αθήνα εκείνος το είπε και το έκανε :

«Το πρώτο μαγαζί θα ανοίξει στην Κρήτη και βλέπουμε...»

Πολύ περήφανη για σένα @lefteris.soultatos

Opening 15/12
Οι δοκιμές του μενού μας ολοκληρώθηκαν από το chef μας @lefteris.soultatos και θα φτάνουν στο σπιτι σας από το [Chef’s box] με ένα απλό τηλεφώνημα», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, ανακοινώνοντας πως σε λίγες ημέρες ανοίγουν.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια αποκάλυψη - ανακοίνωση και για την ίδια. Ενημέρωσε πως έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο.

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: Έκανε αποκάλυψη - έκπληξη για τον Σουλτάτο! «Το είπε και το έκανε...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7628777303297669766
Σχόλια
item