Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των χριστουγεννιάτικων διακοπών της στο εξωτερικό! Γιατί φέτος θα κάνει διαφορετικές γιορτές;

Το 2020 είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς έπειτα από σχεδόν 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της τηλεόρασης, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αφού οι εκπομπές της είχαν γίνει μια γλυκιά συνήθεια. 

Τον Ιούλιο του 2020, η ίδια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο δεν έχασε την επαφή μαζί του, μιας και πλέον είναι πολύ ενεργή στο Instagram. 

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται τακτικά φωτογραφίες από τη ζωή της δίνοντάς μας έτσι μια γεύση από τα νέα δεδομένα της.

Όλα αυτά τα χρόνια η ξανθιά παρουσιάστρια είχε ένα πολύ απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, συνεπώς ο ελεύθερος χρόνος της ήταν περιορισμένος.

Βέβαια, κάθε Χριστούγεννα η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε να βρίσκει μερικές ημέρες και να ταξιδεύει σε ηλιόλουστους και ζεστούς προορισμούς του εξωτερικού μαζί με την οικογένειά της, αφού έχει μεγάλη αδυναμία στο καλοκαίρι. 

Ωστόσο, η ίδια επιλέγει να περνάει τους καλοκαιρινούς μήνες εντός συνόρων και ειδικότερα στον επίγειο παράδεισό της στην Άνδρο.

Αν και η Ελένη Μενεγάκη απέφευγε να αποκαλύπτει τα μέρη που επισκεπτόταν, κάποιες φορές μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram φωτογραφίες από τα ταξίδια τους. 

Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή, συνεπώς δεν έχει σημασία το πού βρίσκεσαι αλλά το με ποιους!

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει να ταξιδεύει, να εξερευνά καινούργια μέρη και να συναντά νέους πολιτισμούς, όμως φέτος κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί. 

Η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού και τα μέτρα προστασίας δεν επιτρέπουν περιττές μετακινήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας.

Έτσι, τις γιορτές του 2020 η επιτυχημένη παρουσιάστρια θα τις περάσει στην Αθήνα δίπλα στους πιο αγαπημένους της ανθρώπους. 

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των χριστουγεννιάτικων διακοπών της στο εξωτερικό! Γιατί φέτος θα κάνει διαφορετικές γιορτές;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4285281514774055215
item