Ήγουμενίτσα: Με ραντεβού, φέτος, τα δωράκια στα παιδιά των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας Ήγουμενίτσα: Με ραντεβού, φέτος, τα δωράκια στα παιδιά των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Με ραντεβού, φέτος, τα δωράκια στα παιδιά των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας

Με ραντεβού έλαβαν φέτος, τα παιδιά των  Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας, τα χριστουγεννιάτικα δωράκια τους, καθώς οι Παιδικοί Σταθμοί παραμένουν κλειστοί λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Φέτος, βιώνουμε όλοι μία διαφορετική πραγματικότητα και μία ιδιαίτερη σχολική χρονιά. Τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, έχουν αναστείλει τη λειτουργία των σταθμών μας. 

Έχοντας ωστόσο τη σκέψη μας κοντά στα παιδιά, οι παιδαγωγοί μας, δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες και δωράκια για τους μικρούς μας φίλους.

Οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές, καθώς και το δώρο του ΠΑΚΠΠΟ,  δόθηκαν  σε γονείς και παιδιά, σε συγκεκριμένο ραντεβού, πουορίστηκε  κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Με την ελπίδα να ξεπεράσουμε γρήγορα τις δυσκολίες των ημερών μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Πηγή: vimanews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Με ραντεβού, φέτος, τα δωράκια στα παιδιά των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7212679671390549943
Σχόλια
item