Άρτα: Τηλεδιάσκεψη του ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ με μαθητές απο την Άρτα Άρτα: Τηλεδιάσκεψη του ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ με μαθητές απο την Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Τηλεδιάσκεψη του ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ με μαθητές απο την Άρτα

Πολύ μεγάλη επιτυχία γνώρισε η τηλεδιάσκεψη που είχε ο Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας με τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Άρτας, μαζί με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη...

Στην τηλεδιάσκεψη που είχε θέμα τον Αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετείχαν επίσης ο Εθνικός Προπονητής Χρήστος Τριφύλλης, εκπαιδευτικοί και διευθυντές σχολείων και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 μαθητές και μαθήτριες.

Ο Πύρρος Δήμας απάντησε με μεγάλη προθυμία στις ερωτήσεις όλων των παιδιών που θέλησαν να ρωτήσουν και να μάθουν για τον ίδιο αλλά και για τον αθλητισμό γενικότερα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την επιτυχία της τηλεδιάσκεψης, στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Άρτας και στον διοργανωτή, καθηγητή Φυσικής Αγωγής Κωνσταντίνο Μητσόπουλο.

​Πηγή: typosthes.gr


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τηλεδιάσκεψη του ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ με μαθητές απο την Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1230377392369917605
Σχόλια
item