Τζένη Μπαλατσινού: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Χαρούμενος μπαμπάς ο Βασίλης Κικίλιας Τζένη Μπαλατσινού: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Χαρούμενος μπαμπάς ο Βασίλης Κικίλιας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζένη Μπαλατσινού: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Χαρούμενος μπαμπάς ο Βασίλης Κικίλιας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, καθώς τις τελευταίες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι …. ανήμερα τα Χριστούγεννα,  κάνοντας τον Υπουργό Υγείας έναν πολύ ευτυχισμένο πατέρα!

Όλα πήγαν καλά με το τοκετό και μαμά και γιος ξεκουράζονται. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σε λίγο! Να τους ζήσει!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, χώρισαν για λίγο, αλλά η αγάπη και ο έρωτάς τους ήταν τόσο μεγάλος που τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και πλέον απολαμβάνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία! 

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019 και ο ερχομός του γιου τους επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους.

Αν και αποτελούν ένα ζευγάρι που θέλει να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα χαρμόσυνα γεγονότα της ζωής τους τα μοιράζονται με τον κόσμο, όπως το παραμυθένιο τους γάμο στον Λυκαβηττό, την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τώρα την αποκάλυψη για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Να σας ζήσει!

epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Μπαλατσινού: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι! Χαρούμενος μπαμπάς ο Βασίλης Κικίλιας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1112489103220050642
Σχόλια
item