Άρτα: Απάντηση υπουργείου σε αναφορά της Όλγας Γεροβασίλη για το Τελωνείο Άρτας Άρτα: Απάντηση υπουργείου σε αναφορά της Όλγας Γεροβασίλη για το Τελωνείο Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Απάντηση υπουργείου σε αναφορά της Όλγας Γεροβασίλη για το Τελωνείο Άρτας

Αναφορά προς τον υπουργό Οικονομικών είχε καταθέσει την Τρίτη 3.11.2020 η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας και γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, με θέμα «Αναγκαιότητα Διασφάλισης Λειτουργίας Τελωνείου Άρτας», επισυνάπτοντας την από 20.10.2020 Ανακοίνωση της 7ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων, με θέμα «Λειτουργία Τελωνείου Άρτας», με την οποία αναδεικνυόταν η ανάγκη πληρέστερης στελέχωσης του Τελωνείου Άρτας για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εκπλήρωση της αποστολής του και σε καμία περίπτωση, πάντως, η αναστολή της λειτουργίας του.

Η βουλευτής Άρτας ζητούσε την άμεση εξέταση της Ανακοίνωσης των Τελωνειακών Υπαλλήλων, την απάντηση και ενημέρωση για τις σχετικές ενέργειες.

Απάντηση υπουργείου


Σε απάντηση της εν θέματι αναφοράς κοινοβουλευτικού ελέγχου, σας γνωρίζουμε ότι δεν εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η παύση λειτουργίας της Τελωνειακής Υπηρεσίας.

Πηγή: maxitisartas.gr


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Απάντηση υπουργείου σε αναφορά της Όλγας Γεροβασίλη για το Τελωνείο Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8897423173518770935
Σχόλια
item