Πρέβεζα: Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά του Συλλόγου “Δύναμη” Πρέβεζα: Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά του Συλλόγου “Δύναμη” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά του Συλλόγου “Δύναμη”

Η πρόεδρος του Συλλόγου “Δύναμη” , Αντιγόνη Πορδορίζα, εκ μέρους όλων των μελών, ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν.Πρέβεζας “ΕΛΠΙΔΑ” που φέτος στην χριστουγεννιάτικη λίστα δώρων ,που ετοίμασε με φίλους του Συλλόγου, υπολόγισε δώρα και για τα παιδιά.

Ακολουθώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας οι εκπρόσωποι του συλλόγου , Αντιγόνη Πορδορίζα, η Μυριούνη Αναστασία και η Λίτσα Τάτση (πρόεδρος, γραμματέας και ταμίας) πρόσφεραν στα παιδιά  ενα-ενα τα δωράκια σε κάθε οικογένεια .

“Η στήριξη σας μας κάνει να νιώθουμε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας. Ευχαριστούμε και τους δικούς μας φίλους ( ωδή γεύσεις και παράδοσις και Στύλος plants) για τα τρόφιμα, τα λουλούδια και τα βιβλία.

Ευχόμαστε το 2021 να είναι χρόνος νέας αρχής και δημιουργίας, παρά της δυσκολίες και τα ανυπέρβλητα προβλήματα της καθημερινότητας, των οικογενειών μας, θα τα αντιμετωπίσουμε με ΔΥΝΑΜΗ. 

Χρόνια πολλά με υγεία” αναφέρει ο Σύλλογος “Δύναμη” στην ανακοίνωση του στο Facebook.
Πηγή: mypreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά του Συλλόγου “Δύναμη”
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 752293813978959731
Σχόλια
item