Οικολογικοί και αντιγκράφιτι οι νέοι κάδοι που τοποθετήθηκαν στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης Οικολογικοί και αντιγκράφιτι οι νέοι κάδοι που τοποθετήθηκαν στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οικολογικοί και αντιγκράφιτι οι νέοι κάδοι που τοποθετήθηκαν στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης

Αναβαθμίζεται ο αστικός εξοπλισμός στη ζώνη της παλιάς παραλίας Θεσσαλονίκης, καθώς σήμερα το πρωί ο δήμος προχώρησε στην τοποθέτηση νέων κάδων συλλογής μικροαπορριμμάτων.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Τα νέα καλαθάκια, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον δήμο Θεσσαλονίκης, αναπτύσσονται στην παραλιακή ζώνη στο τμήμα από την πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι και το ύψος του κτιρίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

H αντικατάσταση του παλαιού εξοπλισμού αφήνει ένα έντονο οικολογικό αποτύπωμα, καθώς στα νέα καλαθάκια δεν γίνεται χρήση πλαστικής σακούλας. 

Εξάλλου, οι νέοι κάδοι συλλογής μικροαπορριμμάτων έχουν τριπλάσια χωρητικότητα από τα συμβατικά καλαθάκια, με αποτέλεσμα η διαδικασία αποκομιδής να είναι ορθολογικότερη και να εξοικονομούνται ανθρώπινοι πόροι και εργατοώρες.

Οι καινούριοι κάδοι συλλογής μικροαπορριμμάτων που τοποθετήθηκαν στην παλιά παραλία διαθέτουν επίστρωση αντιγκράφιτι και ειδική θήκη για τα αποτσίγαρα.


epirusblog.gr
5 of 5
Οικολογικοί και αντιγκράφιτι οι νέοι κάδοι που τοποθετήθηκαν στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 926492006907916113
Σχόλια
item