Άρτα: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΚΕΑ στην Άρτα. Άρτα: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΚΕΑ στην Άρτα. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΚΕΑ στην Άρτα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί  τους δικαιούχος του ΚΕΑ οι οποίοι:

1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ

2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Δεκεμβρίου 2020, αφορά τους εγκριθέντες  για τον μήνα Οκτώβριο 2020  σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία)

για την παραλαβή  της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής τρόφιμα:

Τυρί «Φέτα» 400 γρ. μεικτό βάρος, Νωπό Κοτόπουλο περίπου 2 κιλών, Ελαιόλαδο 1  λίτρο, Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό, Ζυμαρικά 500 γρ. Φακές 500 γρ.

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 έως την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020.

Για την ημερομηνία, τις ώρες, τον τρόπο, τον τόπο και τις τηρούμενες διαδικασίες  κατά την  διανομή  υπεύθυνοι είναι  οι αρμόδιοι Δήμοι -  Κοινωνικοί Εταίροι.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. 

Λόγω των νέων συνθηκών διαχείρισης της καθημερινότητας που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID – 19 και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε Δημόσιες Υπηρεσίες, καθώς επίσης και η μετακίνηση Ωφελουμένων που υπάγονται σε ευπαθείς ομάδες, σας ενημερώνουμε ότι είναι αποδεκτή η παραλαβή του πακέτου από εξουσιοδοτημένο άτομο, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

α) H Eξουσιοδότηση φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή 

β) η Εξουσιοδότηση δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής, αλλά συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία.

Πηγή: taneatismikrospilias24.com

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΚΕΑ στην Άρτα.
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 230784995169974522
Σχόλια
item