Γιάννενα: Αυτοψία Χαρδαλιά στα Γιάννενα

Αυτοψία    του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου  Χαρδαλιά  σήμερα το μεσημέρι στα Ιωάννινα στο χώρο  όπου θα φυλάσσονται   τα εμβόλια για τον covid-19 .

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς επρόκειτο να βρεθεί στην πόλη γι αυτό το  λόγο την περασμένη Τετάρτη κάτι τέτοιο ωστόσο δεν κατέστη εφικτό λόγω της ομίχλης  που επικρατούσε .
 
Στη Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Ηπείρου βρίσκονται ήδη τα ψυγεία που θα συντηρούν τα εμβόλια της Pfizer.
 
Τον Υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος   Καχριμάνης , ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφ.Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος και εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
 
Σημειώνεται ότι  η διαδικασία του εμβολιασμού στα Ιωάννινα θα ξεκινήσει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στο ΠΓΝΙ  με τα  40 πρώτα εμβόλια και διαδοχικά  θα συνεχιστεί  μέχρι και την Κυριακή  3 Ιανουαρίου 2021 με  επίσης 40 εμβόλια.

Συνολικά στο ΠΓΝΙ την πρώτη εβδομάδα θα γίνουν 240 εμβόλια.

Από τις 4 έως τις 20 του Γενάρη θα εμβολιαστεί όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου για να ακολουθήσει   ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού της περιοχής  και σε αυτό θα συμβάλλουν τα Κέντρα Υγείας του νομού Ιωαννίνων αλλά και τα δύο νοσοκομεία της πόλης .

Πηγή: vimanews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αυτοψία Χαρδαλιά στα Γιάννενα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3920568206223787015
item