Γιάννενα: Ρομά μπήκαν στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και άρπαξαν ασθενή τους με κορωνοιό Γιάννενα: Ρομά μπήκαν στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και άρπαξαν ασθενή τους με κορωνοιό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ρομά μπήκαν στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και άρπαξαν ασθενή τους με κορωνοιό

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ομάδα Ρομά μπήκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων από όπου και «άρπαξε» ασθενή κορονοϊό, σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου...

Σε σχετική δήλωσή του, ο ίδιος αναφέρει: «Αυτά που συμβαίνουν είναι ασύλληπτα. Ομάδα ρομά με απειλητικές διαθέσεις μπήκαν στο νοσοκομείο απειλώντας στο θυρωρείο τους συναδέλφους.

Πήγαν πρώτα στο χώρο υπόπτων κρουσμάτων και εψαχναν έναν δικό τους ασθενή. Τους είπαν οι νοσηλευτές ότι είναι στην κλινική κορονοϊού.

Μπήκαν στη κλινική χωρίς προστασία βρήκαν και άρπαξαν τον ασθενή με τον όρο. Έσπρωχναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Επιτέθηκαν και σε αστυνομικό που κατέφθασε στο νοσοκομείο».

Τελικά, κατόρθωσαν και «έφυγαν με τον ασθενή», σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, κατά τον οποίο «η διασπορά του ιού είναι ανυπολόγιστη» σε συνέχεια των παραπάνω.

Πηγή: thessaliatv.gr


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ρομά μπήκαν στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και άρπαξαν ασθενή τους με κορωνοιό
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 249117538784790615
Σχόλια
item