Πρέβεζα: Το “ευχαριστώ” της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας προς τον ΟΑΕΔ Πρέβεζα: Το “ευχαριστώ” της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας προς τον ΟΑΕΔ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Το “ευχαριστώ” της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας προς τον ΟΑΕΔ

Ευχαριστήρια επιστολή της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας προς τον ΟΑΕΔ Κ.Π.Α.2 Πρέβεζας

Με την παρούσα επιστολή , ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Νέας ‘Ενωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας , θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, προς τον ΟΑΕΔ Κ.Π.Α.2 ΠΡΕΒΕΖΑΣ για την άμεση και συνεχή υποστήριξη του κλάδου μας μέσω του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία φέρνοντας τη Π.Ε Πρέβεζας στις πρώτες θέσεις επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος πανελλαδικά.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή κ. Δημήτριο Κώτση και την υπεύθυνη υπάλληλο του προγράμματος κα. Αναστασία Καπεντζώνη που με την αμμεριστη βοήθεια, ενημέρωση και υποστήριξη τους, οι επιχειρήσεις του κλάδου μας βρήκαν οικονομικό αδιέξοδο τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στην επίλυση των προβλημάτων και στην επιτυχημένη προσπάθεια σας για γρήγορη αποπληρωμή των επιχειρήσεων μας απο το Πρόγραμμα.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Το “ευχαριστώ” της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας προς τον ΟΑΕΔ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5379247564895704989
Σχόλια
item