Η Έλενα Χριστοπούλου καλεσμένη στην Ηλιάνα – Θα παντρευτεί; Τι είπε για τη Δούκισσα Νομικού και όσα της χρεώνουν

Την “μαμά” της όπως την αποκαλεί, την μάνατζέρ της και αδελφική της φίλη Έλενα Χριστοπούλου, φιλοξένησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο “Pop up” την παραμονή των Χριστουγέννων! 

Η Έλενα με ένα υπεροχο φόρεμα μπήκε στο πλατό λέγοντας “Το ζήσαμε κι αυτό” και έκατσε στον καναπέ μαζί με την Ηλιάνα αλλά αυτή τη φορά, μπροστά στις κάμερες!

Η Ηλιάνα μπήκε αμέσως στο ψητό, ρωτώντας την Έλενα αν θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Αποστόλη! 

Η Έλενα απάντησε: “Αλλάζει πάρα πολύ αυτή η ιστορία κάθε μήνα, αλλά δεν μου κάθεται για να τον παντρευτώ, αλλά από την άλλη δε μου κάθεται και μένα να κάνω δεύτερη φορά κάτι ψεύτικο! Ο γάμος είναι μέσα μας, όταν φροντίζουμε ο ένας τον άλλον”

Θες να κάνεις παιδί; Παιδί θα ήθελα να κάνω αλλά νομίζω ότι έχει περάσει το τρένο. Δεν υπήρξαν οι συνθήκες στο παρελθόν αλλά δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να κάνουν παιδί σε όλες τις ηλικίες…


Για όσους λένε ότι διαχειρίζεται κανάλια και παρουσιάστριες:  Εμένα η δουλειά μου είναι η εικόνα του δεν παρεμβαίνω στα κανάλια Δεν είμαι ο Μίδας των καναλιών” δεν κανονίζω τα τηλεοπτικά, εξοργιζομαι με τα ψέματα και τα λάθη. 

Ενοχλούμαι όταν γράφουν κάτι που δεν ισχύουν

 Για τον ΣΚΑΪ και όσα γράφτηκαν για εκείνη και τη Δούκισσα Νομικού που θα παρουσιάσει την εκπομπή που αρχικά θα παρουσίαζε  εκείνη: Ο ΣΚΑΪ τελείωσε δεν ξέρω τι θα κάνω στην τηλεόραση.  

Εγώ ήθελα να λύσω το θέμα με τη Δούκισσα γιατί κάποια blogs άρχισαν να γράφουν ότι έχουμε κόντρα. Την πήρα και της έδωσα συγχαρητήρια. 

Κι εκείνη μου είπε ότι δεν ήξερε ότι ήταν να την κάνω εγώ την εκπομπή. Δεν είναι τίποτα ιδιοκτησία μου Της ταιριάζει το κόνσεπτ ξέρει από μόδα από μαλλιά μακιγιάζ, απ΄όλα! 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Έλενα Χριστοπούλου καλεσμένη στην Ηλιάνα – Θα παντρευτεί; Τι είπε για τη Δούκισσα Νομικού και όσα της χρεώνουν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7684815777472456261
item