Αθηνά Οικονομάκου: Μας έδειξε τη γκαρνταρόμπα της και… μείναμε! Ένας… «παράδεισος» Αθηνά Οικονομάκου: Μας έδειξε τη γκαρνταρόμπα της και… μείναμε! Ένας… «παράδεισος» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Μας έδειξε τη γκαρνταρόμπα της και… μείναμε! Ένας… «παράδεισος»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου έχει μοιραστεί φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της.

Έχουμε «χαζέψει» αρκετές φορές τόσο το υπέροχο σαλόνι της, την κουζίνα της όσο κι ένα δωμάτιο πραγματικά ονειρεμένο κι αυτό δεν είναι άλλο από το σημείο εκείνο του σπιτιού της, που όλες θα ζηλεύαμε.

Ναι, πολύ σωστά κατάλαβες!

Αναφερόμαστε στη γκαρνταρόμπα της! Και δεν είναι απλά μια ντουλάπα αφού η ηθοποιός έχει μετατρέψει ένα ολόκληρο δωμάτιο σε έναν… μικρό γυναίκειο παράδεισο με εκατοντάδες ρούχα και δεκάδες ζευγάρια παπούτσια.

Πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους followers της ένα στιγμιότυπο, που καθισμένη στο σκαμπό της και φορώντας ένα υπέροχο καπέλο συνδυασμένο με ένα μοναδικό φόρεμα κι έγραψε: «τι κάνω μόνη μου στην γκαρνταρόμπα μου🪞».

Και σε αυτή τη φωτογραφία προσπαθείς να παρατηρήσεις την τάξη με την οποία έχει τοποθετήσει τα ρούχα της και είναι όλα ένα κι ένα!

Δεν πρόκειται για μια κλασική ντουλάπα αλλά για ένα ολόκληρο δωμάτιο το οποίο είναι οργανωμένο στα πρότυπα εμπορικού καταστήματος.

Πάρε βαθιές ανάσες και δες φωτογραφίες στη galleryepirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Μας έδειξε τη γκαρνταρόμπα της και… μείναμε! Ένας… «παράδεισος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1311683760812691842
Σχόλια
item