Θεσπρωτία: Είχε γυναίκα στο μηχανάκι, είχαν ατύχημα προς Μαυρομάτι, τραυματίστηκαν και τον συνέλαβαν ως λαθρομεταφορέα!!! Θεσπρωτία: Είχε γυναίκα στο μηχανάκι, είχαν ατύχημα προς Μαυρομάτι, τραυματίστηκαν και τον συνέλαβαν ως λαθρομεταφορέα!!! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Είχε γυναίκα στο μηχανάκι, είχαν ατύχημα προς Μαυρομάτι, τραυματίστηκαν και τον συνέλαβαν ως λαθρομεταφορέα!!!


Συνελήφθη στις 5-12-2020,  το πρωί επί της επαρχιακής οδού Φιλιατών – Μαυροματίου στη Θεσπρωτία από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με τη μοτοσικλέτα του μη νόμιμη αλλοδαπή (προφανώς γνωστή του).

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο αλλοδαπός και στην οποία επέβαινε ως συνεπιβάτης η αλλοδαπή, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος μετέφερε προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα τη γυναίκα, η οποία στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να διευκολύνει παράνομα την έξοδό της από τη χώρα.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ ο άνδρας, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και  για τις συνθήκες του ατυχήματος από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

Πηγή: katoci.blogspot.com

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Είχε γυναίκα στο μηχανάκι, είχαν ατύχημα προς Μαυρομάτι, τραυματίστηκαν και τον συνέλαβαν ως λαθρομεταφορέα!!!
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1506386479420089812
Σχόλια
item