Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, μετά τη νίκη της (video)

Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother της νέας εποχής αναδείχτηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η 36χρονη δικηγόρος με καταγωγή από την Κρήτη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά το μεγάλο φινάλε. 

«Γεια σας! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο. Νιώθω πάρα πολύ ευλογημένη. Ακόμα δεν το έχω καταλάβει, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, είμαι σε κατάσταση σοκ. 

Να πιστεύετε στον Θεό… Εγώ πιστεύω στον Θεό! Αυτός ο Θεός μου έκανε και θαύματα και είμαι εδώ γιατί ο Θεός σας έβαλε στο μυαλουδάκι σας ότι ναι, είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη από την Κρήτη και είμαι και ψυχάρα και το λέω και με πράξεις και είναι αληθινό. Είναι όλα αληθινά αυτά που είπα» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να βοηθήσω πάρα πολύ κόσμο, έχω αγωνιστεί πολύ στη ζωή μου. Όπως πολύς κόσμος, έτσι και οι γονείς μου δεν τα έχουν βάλει ποτέ κάτω. Να μην το βάζετε ποτέ κάτω και να μη ξεχνάτε από πού ξεκινάτε. Δε θέλω να αποχωριστώ το σπίτι, γιατί το αγάπησα.

Εκεί έζησα πάρα πολλές στιγμές, πολύ έντονες στιγμές. Με έπρηξαν λίγο από την αγάπη που τους έδωσα. Νομίζω πως τα παιδιά θα με αγαπήσουν κάποια στιγμή. Δε ξέρω.

Εγώ τα αγάπησα, όπως και να ‘χει. Ο καθένας τους έχει μια αξία και ο κόσμος πρέπει να τους τις αναγνωρίσει. Όλοι έχουμε αξίες. 

Εγώ έχω κάποιες άλλες σταθερές αξίες και δεν τις πρόδωσα. Να είστε πάντα καλά. Το ευχαριστώ στον κόσμο είναι λίγο».

Δες το σχετικό βίντεο από το Έλα Χαμογέλα:



epirusblog.gr
5 of 5
Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, μετά τη νίκη της (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2230510783972496391
item