Ο Arnold Schwarzenegger αποκαλύπτει: «Δεν περίμενα ποτέ πως η κόρη μου θα παντρευόταν έναν ηθοποιό» Ο Arnold Schwarzenegger αποκαλύπτει: «Δεν περίμενα ποτέ πως η κόρη μου θα παντρευόταν έναν ηθοποιό» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Arnold Schwarzenegger αποκαλύπτει: «Δεν περίμενα ποτέ πως η κόρη μου θα παντρευόταν έναν ηθοποιό»

Η κόρη του Arnold Schwarzenegger Katherine Schwarzenegger, είναι γνωστό πως παντρεύτηκε τον Chris Pratt ενώ τον περασμένο Αύγουστο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μία κορούλα που ονόμασαν Lyla Maria.

Παρόλα αυτά, ο διάσημος πεθερός του ηθοποιού, φαίνεται πως δεν το περίμενε ποτέ!

Ο 73χρονος ηθοποιός αποκάλυψε σε ένα zoom reunion των πρωταγωνιστών της ταινίας του 1990, Kindergarten Cop, πως «δεν περίμενα ποτέ πως η κόρη μου θα παντρευόταν έναν ηθοποιό. 

Έλεγα πάντα στον εαυτό μου πως θα έχει βαρεθεί να την τρέχω στα set των ταινιών και να με βλέπει να ανατινάζω κτίρια και να σκοτώνω ανθρώπους. Τα άλλα παιδιά μου το απολάμβαναν, η Katherine όμως στις πρώτες ταινίες μου πάντα έκλαιγε».

Παρά την έκπληξή του όμως, ο ίδιος δηλώνει πως ο Chris είναι «φανταστικός και ο οποιοσδήποτε θα τα πήγαινε καλά μαζί του. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας υπέροχος σύζυγος στην κόρη μου και ένας τέλειος γαμπρός».epirusblog.gr
5 of 5
Ο Arnold Schwarzenegger αποκαλύπτει: «Δεν περίμενα ποτέ πως η κόρη μου θα παντρευόταν έναν ηθοποιό»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2885244225463233808
Σχόλια
item