Το νέο album της Miley Cyrus είναι εδώ και θα το λατρέψεις

Μετά από καιρό η Miley Cyrus παρουσιάζει το νέο της album με τίτλο «Plastic Hearts» αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ευχάριστο νέο. 

Στην πραγματικότητα το νέο είναι ότι η Miley πρόκειται για ένα νέο «ξεκίνημα», σαν να πάτησε το κουμπί της καριέρας της και να ξεκίνησε από την αρχή.

Στο νέο της album όχι μόνο θα ακούσεις διάφορες φωνές, μιας και συνεργάστηκε με σπουδαίο ονόματα, αλλά θα γνωρίσεις και νέα είδη μουσικής φυσικά όμως συνδυασμένα ιδανικά στα μέτρα της Miley.

Με punk ερεθίσματα της δεκαετίας του ‘80 αλλά και electric pop ήχους, το «Plastic Hearts» είναι αυτό ακριβώς που ήθελες. 

Αν μας ρωτάς πάντως, από όλες τις εμφανίσεις και τις μουσικές επιτυχίες της Miley, αυτό το album είναι ένα σκαλοπατάκι πιο κοντά σε ό,τι αντιπροσωπεύει η καλλιτέχνιδα και της ταιριάζει απόλυτα.

Το album έχει κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα βέβαια κάποια κομμάτια του τα έχεις ήδη ακούσει όπως το http://«Prisoner» με την Dua Lipa. Αποτελείται από 11 κομμάτια και μόνο αν τα ακούσεις θα καταλάβεις για τι σου μιλάμε.


epirusblog.gr
5 of 5
Το νέο album της Miley Cyrus είναι εδώ και θα το λατρέψεις
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 414052928688681208
item