Τέα Πρελεβιτς: Ο γάμος με τον Ινδό, μέλος βασιλικής οικογένειας και το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στο Τaj Mahal

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Τέα Πρέλεβιτς με την αδερφή της Άννα.  

Η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς, αναφέρθηκε στον γάμο που έκανε με έναν Ινδό μέλος βασιλικής οικογένειας αλλά και τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό τους.

«Παντρεύτηκα στο Λονδίνο. Ο γάμος μου κράτησε τρεις – τέσσερις μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση»,  είπε αρχικά και συνέχισε, «Ήμουν 25 χρόνων όταν έγινε η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα.

Ο πρώην σύζυγός μου ήταν Ινδός και ήταν μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία. Είχα πάει πολλές φορές στην Ινδία και είχα πάει και στο παλάτι. Ήταν μια εμπειρία ζωής. 

Ο πρώτος μας γάμος ήταν κλειστός και έγινε στην Αγγλία. Είχαμε προγραμματίσει ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα και τον χειμώνα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Είχαμε πολλές αγεφύρωτες διαφορές».

Έπειτα, η Τέα μίλησε και για ένα απίστευτο περιστατικό σε ένα από τα ταξίδια της στην Ινδία όταν σχηματίστηκαν ουρές γύρω της για μια και μόνο φωτογραφία μαζί της: «Όταν πήγα στο Taj Mahal περίμεναν ουρές κόσμου να βγάλουμε μια φωτογραφία γιατί τους φαίνονταν περίεργο που ήμουν ξανθιά με λευκή επιδερμίδα».

epirusblog.gr
5 of 5
Τέα Πρελεβιτς: Ο γάμος με τον Ινδό, μέλος βασιλικής οικογένειας και το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στο Τaj Mahal
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2137424874012461475
item