Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Την 8η μέρα βγάζω φλέματα και φτύνω αίμα» Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Την 8η μέρα βγάζω φλέματα και φτύνω αίμα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Την 8η μέρα βγάζω φλέματα και φτύνω αίμα»

Ο Γιώργος Μαυρίδης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό, μιλάει απόψε στο «Tik Talk» για τις δύο φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, τις δύσκολες στιγμές και την αγωνία του για την σύντροφό του που νοσούσε ταυτόχρονα από Covid-19.

Απόσπασμα από την αποψινή εκπομπή προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο «Happy Day», στο οποίο ο Γιώργος Μαυρίδης μιλάει και για τον επικείμενο γάμο του με τη σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια.

«Άρχισα να βήχω εκεί την 8η μέρα. Βγάζω φλέματα και βλέπω αίμα. Το λέω στη γυναίκα μου. Προφανώς η πρώτη ατάκα ήταν πως ήταν από το ρόδι που φάγαμε το πρωί. Ήθελα να το πιστέψω ότι ήταν από το ρόδι που είχα πιει. Το πίστεψα. Το απόγευμα ξαναβήχω. Ήταν λίγο πιο κόκκινο. Φτύνω αίμα. 

Πήρα το 166. Μπήκα στο νοσοκομείο την κατάλληλη στιγμή, γιατί την επόμενη μέρα δε μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν πάρα πολύ σοβαρά» είπε ο παρουσιαστής για τη μάχη του με τον κορωνοϊό.

Όσον αφορά τον επικείμενο γάμο του με την Κρίστη Καθάργια, τόνισε: «Λέγαμε να παντρευτούμε αρχές καλοκαιριού. Θα δούμε. Εγώ θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου. 

Μόνο με αυτή τη λογική παντρεύομαι. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Γίνεται ο γάμος για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Την 8η μέρα βγάζω φλέματα και φτύνω αίμα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1476839030192788178
Σχόλια
item