Σύμφωνα με όσα λέει η κόρη του ηλικιωμένου, οι δράστες φαίνεται πως σκαρφάλωσαν από τη σιδερένια πόρτα και έφτασαν στην εξώπορτα της μονοκατοικίας. 

Ο 87χρονος άνοιξε κρατώντας ένα μαχαίρι και αντίκρισε μπροστά του τα δύο παιδιά ηλικίας 12 και 14 ετών.

«Ο πατέρας μου αντιστάθηκε όσο μπορούσε. Είχε υποσχεθεί στον εαυτό του ότι δεν θα έδινε χρήματα γιατί φοβόταν πως αν γίνει μια φορά, θα γινόταν συνέχεια» λέει η κυρία Στέλλα.

Οι γείτονες που είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε, την ειδοποίησαν και εκείνη με την σειρά της κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε πρώτη στο σημείο. Ο 87χρονος είχε καταφέρει πάρα τα βαριά τραύματα να βγει έως τα κάγκελα της αυλής.

«Τον βρήκαν εκεί τον πατέρα μου, όρθιο και στεκούμενο στα πόδια του. Είπε ότι μπήκαν δύο άτομα με σκοπό να τον ληστέψουν και αντιστάθηκε όσο μπορούσε», τονίζει η κόρη του. «Έγινε μια σκληρή πάλη μεταξύ του πατέρα μου και τον δύο παιδιών. 

Εκείνος αντιστάθηκε για να μην τους δώσει εύκολα τη λεία. 

Το μόνο που κατάφεραν στο τέλος ήταν να πάρουν το παντελόνι του με τα κλειδιά του σπιτιού και ίσως εκεί να είχε και τα 250 ευρώ που λέει η αστυνομία και την αλυσίδα με τον σταυρό».

Όσο τα δύο παιδιά  ήταν μέσα στο σπίτι, έξω από αυτό μια 45χρονη, η γιαγιά τους με τον 40χρονο σύντροφο της κρατούσαν τσίλιες.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύτηκε με βαριές κακώσεις στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε, τέσσερις μέρες αργότερα.

Πηγή: GRTimes.gr