Πρέβεζα: Ενδεχόμενο να ανοίξει η αγορά μετά τις 7/1 για περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο Πρέβεζα: Ενδεχόμενο να ανοίξει η αγορά μετά τις 7/1 για περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ενδεχόμενο να ανοίξει η αγορά μετά τις 7/1 για περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο

Το ενδεχόμενο να ανοίξει η αγορά μετά τις 7 Ιανουαρίου, για περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο όπως η Κρήτη και εφόσον επανεξεταστούν τα δεδομένα για το επιδημιολογικό φορτίο, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV.

Πάντως, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η Πρέβεζα και σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων ημερών, θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, εφόσον βέβαια διατηρήσει την εξαιρετική εικόνα που καταγράφει τις τελευταίες ημέρες, αφού τα τελευταία 5 24ωρα δεν έχει διαπιστωθεί κανένα νέο θετικό κρούσμα. 

Tην ίδια εικόνα με την Π.Ε. Πρέβεζας, παρουσιάζει η Π.Ε. Θεσπρωτίας αλλά και η Άρτα και τα Γιάννενα καταγράφουν χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο. 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις επόμενες ημέρες συνεχίζονται τα rapid test σε Λούρο, στον καταυλισμό των Ρομά (ΒΙΠΕ) αλλά και στους επαγγελματίες της Βιομηχανικής περιοχής της Πρέβεζας. 

Πηγή: prevezabest.blogspot.com

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ενδεχόμενο να ανοίξει η αγορά μετά τις 7/1 για περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7760207193417652934
Σχόλια
item