Εμβολιασμοί από τις 4 Ιανουαρίου στην Ισπανία Εμβολιασμοί από τις 4 Ιανουαρίου στην Ισπανία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εμβολιασμοί από τις 4 Ιανουαρίου στην Ισπανία

Στις 4 ή 5 Ιανουαρίου αναμένει η Ισπανία να αρχίσει τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 ήδη από τις 4 ή τις 5 Ιανουαρίου αν η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων δώσει το πράσινο φως στο εμβόλιο στις 29 Δεκεμβρίου, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας Σαλβαδόρ Ίγια.

Η Ισπανία προγραμματίζει να εμβολιάσει πρώτα τους ηλικιωμένους ενοίκους και το προσωπικό των οίκων ευγηρίας και στη συνέχεια τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας και τους ανθρώπους που κρίνεται ότι είναι ευάλωτοι στην νόσο που προκαλεί ο νέος κορονοϊός.

Παράλληλα το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα αναμένει να λάβει 11 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 των Pfizer/BioNTech ως τον Μάρτιο, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Μόνον τον Ιανουάριο θα παρασχεθούν 3 με 4 εκατομμύρια δόσεις του για εμβολιασμούς στη Γερμανία, δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Υγείας.

epirusblog.gr
5 of 5
Εμβολιασμοί από τις 4 Ιανουαρίου στην Ισπανία
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 9090340795651338071
Σχόλια
item