ΑΑΔΕ: Παρατείνεται μέχρι 31 Μαρτίου 2021 η προθεσμία για απόσυρση ταμειακών μηχανών ΑΑΔΕ: Παρατείνεται μέχρι 31 Μαρτίου 2021 η προθεσμία για απόσυρση ταμειακών μηχανών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΑΑΔΕ: Παρατείνεται μέχρι 31 Μαρτίου 2021 η προθεσμία για απόσυρση ταμειακών μηχανών

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021 η προθεσμία για την απόσυρση των ταμειακών μηχανών που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ, καθώς και η προθεσμία για την αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών των ΦΗΜ, σύμφωνα με απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή.

Η νέα παράταση των προθεσμιών κρίθηκε απαραίτητη λόγω των ειδικών ρυθμίσεων λειτουργίας που επικρατούν στις επιχειρήσεις με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ. 

Με την ολοκλήρωση του πλάνου απόσυρσης ή αναβάθμισης, το σύνολο των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων θα είναι σε θέση να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ.

«Προτεραιότητα της στρατηγικής μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η καλύτερη δυνατή λειτουργία του επιχειρείν. 

Πάντα τείνουμε ευήκοον ους στις τεκμηριωμένες προτάσεις της αγοράς και τις ανάγκες της κοινωνίας», δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής.


epirusblog.gr
5 of 5
ΑΑΔΕ: Παρατείνεται μέχρι 31 Μαρτίου 2021 η προθεσμία για απόσυρση ταμειακών μηχανών
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 9040723553506982680
Σχόλια
item