Γιάννενα: Πρόστιμα και λουκέτο σε 2 σουπερμάρκετ των Ιωαννίνων Γιάννενα: Πρόστιμα και λουκέτο σε 2 σουπερμάρκετ των Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πρόστιμα και λουκέτο σε 2 σουπερμάρκετ των Ιωαννίνων

Είναι γεγονός πως τον τελευταίο καιρό κατάσταση στα super market έχει ξεφύγει. Και ενώ στο πρώτο lockdown υπήρχαν άνθρωποι εταιρειών security οι οποίοι διασφάλιζαν το μέγιστο των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται εντός του καταστήματο, κατα το δεύτερο lockdown κανείς δεν διασφαλίζει τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται μέσα στα σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα πολλές φορές να έχει παρατηρηθεί μεγάλος συγχρωτισμός. 

Η αστυνομία μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε επέβαλε πρόστιμο Και λουκέτο 15 ημερών σε δύο σούπερ μάρκετ που λειτουργούν σε κεντρικό δρόμο της πόλης με την αιτιολογία ότι εξυπηρετούσαν πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου αλλα και οτι υπηρχαν υπεράριθμοι πολιτες εντός των καταστηματων. 

Πρεπει να αναγκαστούν τα σούπερ μάρκετ να πάρουν μέτρα καθώς είναι πλέον από τα λίγα καταστήματα που μπορούν να επισκεφτούν οι πολίτες και είναι άκρως απαραίτητα στην καθημερινότητά τους. Και έχουν καταστεί εστία κινδύνου όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και για τους εργαζόμενους τους.

Πηγή: epirusnow.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πρόστιμα και λουκέτο σε 2 σουπερμάρκετ των Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2695034073327292464
Σχόλια
item