Συναγερμός στην Κάλυμνο: Αρραβώνας έσπειρε τον κορωνοϊό -28 κρούσματα στο νησί Συναγερμός στην Κάλυμνο: Αρραβώνας έσπειρε τον κορωνοϊό -28 κρούσματα στο νησί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συναγερμός στην Κάλυμνο: Αρραβώνας έσπειρε τον κορωνοϊό -28 κρούσματα στο νησί

Συναγερμό έχουν σημάνει στην κοινωνία της Καλύμνου οι τελευταίες εκθέσεις του ΕΟΔΥ, καθώς τα στοιχεία για την διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα είναι ανησυχητικά.

Στην χθεσινή του έκθεση ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 8 κρούσματα στην Π.Ε. Καλύμνου σε σύνολο 476 νέων στη χώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τις τελευταίες τρεις ημέρες στην Κάλυμνο έχουν εντοπιστεί συνολικά 28 κρούσματα. 

Ο λόγος της διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με το skyrodos.gr, φαίνεται να οφείλεται σε ένα αρραβώνα μεταξύ δύο οικογενειών στον οποίο δεν τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα.

Στον αρραβώνα φέρονται να παραβρέθησαν δύο άτομα που δεν ήταν από το νησί. Ο δήμαρχος του νησιού, ωστόσο αναφέρει ότι υπάρχουν και άλλες δύο οικογένειες οι οποίες έχουν κρούσματα και οι οποίες δεν σχετίζονται με τον αρραβώνα.

Οι δημοτική Αρχή παραμένει σε επιφυλακή, ενώ ο δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν.


epirusblog.gr
5 of 5
Συναγερμός στην Κάλυμνο: Αρραβώνας έσπειρε τον κορωνοϊό -28 κρούσματα στο νησί
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5815485806953573513
Σχόλια
item