Γιάννενα: Τρίτη 22 και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου δωρεάν rapid tests μέσα από αυτοκίνητα στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων Γιάννενα: Τρίτη 22 και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου δωρεάν rapid tests μέσα από αυτοκίνητα στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τρίτη 22 και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου δωρεάν rapid tests μέσα από αυτοκίνητα στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων

Η Περιφέρεια Ηπείρου με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) ΕΟΔΥ και την 6 η ΥΠΕ, έχουν προγραμματίσει δύο νέους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης (rapid test) κορωνοϊού, μέσα από αυτοκίνητο στην πόλη των Ιωαννίνων. 

Η πρώτη λήψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και η δεύτερη την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου (ώρες 9 .00- 14.00) έμπροσθεν του Διοικητηρίου της Περιφέρειας και στο... ρεύμα ανόδου προς τη λεωφόρο Δωδώνης.

Η λήψη των δειγμάτων θα γίνεται εντός των αυτοκινήτων στα οποία θα επιβαίνουν το πολύ έως δύο άτομα (εκτός αν πρόκειται για μέλη ιδίων οικογενειών) και η ενημέρωση των αρνητικών θα γίνεται μέσω μηνύματος. 

Επισημαίνεται ότι για τη λήψη δείγματος είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ και αριθμός κινητού τηλεφώνου. 

Για τη μετακίνηση θα πρέπει να αποστέλλεται μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 1 ή να χρησιμοποιείται έγγραφη βεβαίωση επίσης με κωδικό 1 (μετάβαση για ιατρικούς λόγους). 

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο ελέγχου, θα γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Πηγή: epirusgate.blogspot.com

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τρίτη 22 και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου δωρεάν rapid tests μέσα από αυτοκίνητα στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5156779976845984433
Σχόλια
item