Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες του 2020

Το 2020 φτάνει στο τέλος του και σιγά σιγά κάνουμε τον απολογισμό μίας ιδιαίτερης χρονιάς. 

Στον χώρο της μόδας, υπήρξαν μεγάλες αλλαγές και νέες συνήθεις, για να μπορέσει η βιομηχανία να επιβιώσει αλλά και στο χώρο της showbiz επίσης. 

Για πολύ καιρό δεν γίνονταν καθόλου λαμπερά gala και όταν ξεκίνησαν να επανέρχονται, τίποτε δεν θύμιζε το παρελθόν. 

Παρόλα αυτά, και φέτος, είδαμε εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν και γυναίκες που μας μάγεψαν με το στιλ τους. 

Η λίστα με τις καλοντυμένες του 2020 είναι εδώ και περιλαμβάνει κλασικές παρουσίες και new entries.

Βella Hadid

Νέα, όμορφη, πετυχημένη και με μοναδικό 90s style η Βella Hadid έχει ένα αέρα που την κάνει να ξεχωρίζει και να βρίσκεται ξανά σε αυτή την λίστα!

Zendaya

Nέα παρουσία και δυναμική αρχή με το Tom Ford σύνολο της σε μαντζέντα χρώμα και γλυπτό top να κερδίζει τις εντυπώσεις από τις φετινές red carpet εμφανίσεις.

Jennifer Lopez

Σταθερή αξία με τις gown που επιλέγει στα red carpet να έχουν την υπογραφή a list σχεδιαστών αλλά και τις sexy on stage εμφανίσεις της να κόβουν την ανάσα!

Vanessa Paradis

Μούσα της Chanel με γαλλικό αέρα και φινέτσα φέτος στο φεστιβάλ Deauville έδωσε μαθήματα κλασικής κομψότητά και έκλεψε τις εκτυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Dua Lipa

New entry με μία ντουλάπα που έχει μεγάλους σχεδιαστές για τις επίσημες εμφανίσεις όπως το epic Valentino φόρεμα στο Show του Graham Norton αλλά και βαθιά αίσθηση των 90s για τις every day σύνολα της.

Kate Middleton

Κλασική αξία με μοναδική ικανότητα να επιλέγει φορέματα για τις εμφανίσεις της και να μας εντυπωσιάσεις με την ανεπίδεκτη κομψότητα της.

Victoria Beckham

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα και φέτος η Beckham. Mε αδυναμία στα κουστούμια και στα φορέματα ξεχωρίζει για σοφιστικέ της στιλ εδώ και χρόνια.

 Cate Blanchett

Μέσα από τις εμφανίσεις στο φεστιβάλ Βενετίας έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα για την νέα ηθική στον χώρο της μόδας. Δεν φόρεσε τίποτα καινούργιο ανακύκλωσε παλιά red carpet σύνολα της και έκανε την διαφορά

Tilda Swinton

Mε το dandy style της ξεχωρίζει εδώ και χρόνια ενώ για το φετινό φεστιβαλ Βενετίας επέλεξε custo μάσκες κάνοντας το δικό της μανιφέστο μόδας σε σχέση με την πανδημία.

Jennifer Aniston

To λευκό φόρεμα στα Sag Awards  τάραξε τα νερά της μόδας αφού όλοι μιλούσαν για αυτό και βεβαίως αναστάτωσε και τον πρώην Brad Pitt που την κυνηγούσε για μία αγκαλιά στα παρασκήνια.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι πιο καλοντυμένες γυναίκες του 2020
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1056554649054562383
item