Φαίδρα Παπανδρέου: Η 15χρονη καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου εντυπωσίασε στο Madwalk Φαίδρα Παπανδρέου: Η 15χρονη καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου εντυπωσίασε στο Madwalk | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίδρα Παπανδρέου: Η 15χρονη καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου εντυπωσίασε στο Madwalk

Η κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της συζύγου του Αλεξίας Φαίδρα Παπανδρέου είναι 15 ετών και καλλονή! Σύμφωνα με τη Σάσα Σταμάτη και την  Οn time, η πανέμορφη Φαίδρα, εντυπωσίασε στα Madwalk με Celia Kritharioti!

Η πανέμορφη δίμετρη καλλονή Φαίδρα Παπανδρέου   έκλεψε τις εντυπώσεις στα γυρίσματα για το επετειακό Madwalk, αφού συμμετείχε σε δυο επιδείξεις της Σήλιας Κριθαριώτη για το «5226» αλλά και τη συλλογή Celia kritharioti haute couture.

Η Φαίδρα είναι η κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου. Αν και μόλις 15 ετών, όλοι  μιλούσαν στα γυρίσματα για το καλλίγραμμο κορμί της και τα… δίμετρα πόδια της. 

Η Φαίδρα πηγαίνει στο Saint Catherine’s, είναι πολύ καλή μαθήτρια, ενώ παράλληλα ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ενόργανη γυμναστική και το χορό.

Η Φαίδρα επίσης έχει μεγάλο ταλέντο και στη ζωγραφική και ονειρεύεται να σπουδάσει Ψυχολογία. 

Μάλιστα, στο πλευρό της Φαίδρας ήταν η λατρεμένη της μανούλα Αλέξια, που είναι και ο φύλακας-άγγελός της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γυρίσματα πάρθηκαν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις αφού όλοι οι συμμετέχοντες και όλο το προσωπικό είχαν κάνει Covid test και ήταν απαραίτητη η χρήση μάσκας.

epirusblog.gr
5 of 5
Φαίδρα Παπανδρέου: Η 15χρονη καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου εντυπωσίασε στο Madwalk
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4024074263754279540
Σχόλια
item