Μαρία Σολωμού: “Ο γιος μου από τα 13 του μένει με τον μπαμπά του” – Η αποκάλυψη για τις σχέσεις και τον έρωτα (βίντεο)

Η Μαρία Σολωμού, επισκέφθηκε σήμερα το πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2night Show!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη στις «Roomies», αλλά και για τα καινούργια πράγματα που μαθαίνει ως παρουσιάστρια της εκπομπής. 

Αναφέρθηκε  στη σχέση της με τον έφηβο γιο της Αλέξανδρο και το γεγονός ότι μένει πια με τον πατέρα του. 

Με αφορμή τις αισθηματικές ιστορίες που σχολιάζει στο podcast της, περιέγραψε  τη δική της εμπειρία από τις σχέσεις της, αλλά και εξήγησε  για ποιο λόγο θέλει να επαναπροσδιορίσει το κομμάτι αυτό στο μέλλον, αλλά και πόσο εύκολα συγχωρεί τον εαυτό της για τα λάθη του παρελθόντος.


Το 2019 ήταν η καλύτερή μου χρονιά και πήρα φόρα. Παρ΄όλα τα χαστούκια, στην πρώτη καραντίνα, έζησα ονειρικά δε βαρέθηκα στιγμή. 

Τι έγινε μόλις πληροφορήθηκε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν συνέχεια μαζί κόλλησε κορονοϊό

Πάθαμε πανικό, εσωτερικό πανικό. Και εγώ και η Ντορέττα νομίζαμε ότι έχουμε κορονοϊό. Και τότε είχα πολλά ραντεβού. Ευτυχώς φορούσα μάσκα. Ανησύχησα για την Κατερίνα γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της.

Ο Αλέξανδρος είναι 15. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. 

Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος. Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. 

Είχαμε συνεννοηθεί με το Μάριο, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Σολωμού: “Ο γιος μου από τα 13 του μένει με τον μπαμπά του” – Η αποκάλυψη για τις σχέσεις και τον έρωτα (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8496349336660250125
item