Ήπειρος: 1000 Μάσκες Για Τους Κατοίκους Των Ορεινών Και Απομακρυσμένων Χωριών Της Ηπείρου Από Την ΕΝΑ Ήπειρος: 1000 Μάσκες Για Τους Κατοίκους Των Ορεινών Και Απομακρυσμένων Χωριών Της Ηπείρου Από Την ΕΝΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: 1000 Μάσκες Για Τους Κατοίκους Των Ορεινών Και Απομακρυσμένων Χωριών Της Ηπείρου Από Την ΕΝΑ

Δωρεά 1000 μασκών για τις ανάγκες των κατοίκων των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών της Ηπείρου από την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) 

Σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 έγινε η παραλαβή 1000 μασκών στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, δωρεά της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) για τις ανάγκες των κατοίκων των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών της Ηπείρου.


Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και προσωπικά ο Πρόεδρος της Νεκτάριος Καλαντζής ευχαριστεί πολύ τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ιωαννίνων και Μέλος της ΕΝΑ κ. Χάρη Λαζάνη και την Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου κα. Αγνή Νάκου για την παραλαβή των μασκών και φυσικά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο οποίος και έχει βραβευθεί παλαιότερα από την ΕΝΑ στα Ιωάννινα, για τη συνεισφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στα πλαίσια εκδήλωσης που είχε γίνει στην πόλη το 2016 και αφορούσε τους Ηπειρώτες Ευεργέτες. 


Τέλος, θερμές ευχαριστίες στην συνεργάτιδα του Περιφερειάρχη Ηπείρου κα. Ελένη Βήρου.


Πηγή: epirus-tv-news.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: 1000 Μάσκες Για Τους Κατοίκους Των Ορεινών Και Απομακρυσμένων Χωριών Της Ηπείρου Από Την ΕΝΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3587555517581734865
Σχόλια
item