Ελένη Βιτάλη: “Δεν έχω σύντροφο και περνάω την πιο ωραία φάση της ζωής μου” (video) Ελένη Βιτάλη: “Δεν έχω σύντροφο και περνάω την πιο ωραία φάση της ζωής μου” (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Βιτάλη: “Δεν έχω σύντροφο και περνάω την πιο ωραία φάση της ζωής μου” (video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ελένη Βιτάλη στο Δεύτερο Πρόγραμμα και τον Μιχάλη Γελασάκη, όπου αποκάλυψε πως βρίσκεται στην πιο όμορφη φάση της ζωής της… καθώς δεν έχει σύντροφο! 

Επίσης, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μίλησε μεταξύ άλλων και για τη ζήλια που ένιωσε από τους δικούς της ανθρώπους.

«Στην αρχή, ανεβαίνοντας αυτή τη… σκαλίτσα πικράθηκα πολύ από τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν με αμφισβητούσαν, αλλά ένιωσα μια ζήλεια, και από πολύ δικούς μου, πιο δικούς μου δεν γίνεται. Πικράθηκα πολύ από τους δικούς μου ανθρώπους. 

Με αγάπησε πολύ ο κόσμος, αλλά οι δικοί μου άνθρωποι δεν με αγάπησαν πολύ. Ένιωθαν ότι τους έκλεβα τη δόξα. Από τους ξένους αγαπήθηκα, από τους δικούς μου όχι. 

Αγαπήθηκα από τους δικούς μου όταν ήμουν παιδί και αυτό με κράτησε. Μετά όμως δεν γνώρισα αγάπη, γνώρισα ζήλια. Στεναχωριόμουν κι έπεφτα ψυχολογικά. Έχω περάσει πάρα πολλές στεναχώριες», είπε η Ελένη Βιτάλη.

“Είμαι 65 χρονών, περνάω την πιο ωραία φάση της ζωής μου. Διότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή που δεν έχω σύντροφο. Στην ηλικία μου αξίζει να κάνω λίγο παρέα και με μένα” αποκάλυψε η σπουδαία τραγουδίστρια και ξάφνιασε…epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Βιτάλη: “Δεν έχω σύντροφο και περνάω την πιο ωραία φάση της ζωής μου” (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1013537070959463537
Σχόλια
item