Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν θα πιστέψεις με τι ασχολείται τώρα το μοντέλο (video) Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν θα πιστέψεις με τι ασχολείται τώρα το μοντέλο (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν θα πιστέψεις με τι ασχολείται τώρα το μοντέλο (video)

Στην κάμερα της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγωργίου “Pop up” και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε με τι ασχολείται επαγγελματικά αυτό το διάστημα.

“Πλέω σε πελάγη ευτυχίας γιατί επιτέλους ένα όνειρό μου πραγματοποιείται και αυτό είναι τα υπέροχα βασιλικά νυφικά, που τα έφτιαξα με πολλή αγάπη και πολύ κόπο. 

Κατάφερα επιτέλους να κάνω παραγωγή! Βασιλικές κορόνες, πέπλο μακρύ δέκα μέτρα… Η έμπνευση για τα νυφικά ήρθε μέσα από έναν μεγάλο έρωτα που ζω, αλλά έχω πει ότι δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, επειδή υπάρχει κακό μάτι. 

Θα προτιμούσα ότι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή να το κρατήσω για μένα”, ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ωστόσο, οι ασχολίες της δεν σταματούν εδώ! Το όμορφο μοντέλο ανέφερε ακόμα ότι ασχολείται με την εισαγωγή αυτοκινήτων. “Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα για ένα διάστημα το έκανα αυτό και τώρα σκέφτομαι να το κάνω ξανά. 

Μου αρέσει πολύ η ταχύτητα. Έχω φτάσει μέχρι 3 και κάτι χιλιόμετρα/ώρα. Δεν φοβάμαι”.

Δες το βίντεο:
epirusblog.gr
5 of 5
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δεν θα πιστέψεις με τι ασχολείται τώρα το μοντέλο (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7581316226257530742
Σχόλια
item