Μαρίνα Βερνίκου: Οι εντυπώσεις από τη γνωριμία της με τον πάπα Φραγκίσκο (video)

Η Μαρίνα Βερνίκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για τη μεγάλη αγάπη της στη φωτογραφία, τα ταξίδια της στο εξωτερικό όπου γνώρισε τον πάπα Φραγκίσκο και τον David Beckham και το challenge στο οποίο συμμετέχει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα.

«Εδώ κι ένα χρόνο διοργανώνω την 5η δημοπρασία της Creaid και ήταν μια καλή ευκαιρία η συνάντηση με τον Πάπα. Ο Πάπας Φραγκίσκος μου ευλόγησε έναν σταυρό που θα δημοπρατηθεί. 

Μου έχουν δώσει πολλοί επώνυμοι πράγματα για τη δημοπρασία όπως η Jennifer Lopez, η Naomi Campbell και ο Αντετοκούνμπο. Φέτος συνάντησα τον David Beckham που μου έδωσε μια μπλούζα για τον σκοπό αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια αναφορικά με το challenge που έχει πάρει μέρος με τους κουμπάρους της, εξομολογήθηκε: «Σίγουρα θα κάνω κάτι παρεμβατικό μεγαλώνοντας. 

Αν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και κάτι δεν σου αρέσει να πα να το αλλάξεις. Δεν φοβάμαι καθόλου. 

Προσέχω τη διατροφή μου και γυμνάζομαι μισή ώρα κάθε μέρα. Τώρα με έβαλε ο Σάκης και κάνω ένα challenge να μην φάμε καθόλου ζάχαρη και γλυκά εγώ, εκείνος και η Χριστίνα. 

Ο σύζυγός μου δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ένα γεύμα και να μην το ολοκληρώσει με ένα γλυκό. Τρώμε πολλά γλυκά κι έτσι ο Σάκης έβαλε αυτό το challenge. Ο σύζυγός μου δεν μπορεί να το ακολουθήσει».

Δες το βίντεο με την εξομολόγηση της Μαρίνας Βερνίκου:



epirusblog.gr
5 of 5
Μαρίνα Βερνίκου: Οι εντυπώσεις από τη γνωριμία της με τον πάπα Φραγκίσκο (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2839675983739624379
item