Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη – Τι συνέβη; (video)

Μια άτυχη στιγμή είχε το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη. Μπορεί η Θεσσαλονίκη όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα να βρίσκεται σε καθεστώς lockdown, ωστόσο η ξανθιά καλλονή καθημερινά πηγαίνει στην δουλειά της, ενώ πολλές φορές τη μέρα στέλνει το μήνυμα 6 στο 13033 για να βγάλει τον σκύλο του συντρόφου της, Γιάννη Σιδεράκη, βόλτα. 

Σήμερα, ωστόσο, κατά τη βόλτα της με τον πανέμορφο Prince, ένα σκυλί δάγκωσε την Ιωάννα Τούνη, με συνέπεια να σπεύσει στο νοσοκομείο για το απαραίτητο εμβόλιο. 

Η ίδια αναφέρθηκε στο ατυχές γεγονός μέσα από τα Instagram Stories της: “Η μέρα μου δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πήγα βόλτα τον Prince και με δάγκωσε σκύλος. Ήρθα στο νοσοκομείο για εμβόλιο. 

Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν με τον ιδιοκτήτη του, μιλούσε στο τηλέφωνο και εγώ ήμουν ανάμεσα σε δύο σκυλιά για να τα χωρίσω. Το σκυλί του δάγκωσε εμένα και τον σκύλο μου. Είμαι μέσα στα νεύρα!”

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: “Πόσο ωραία περνάω! Κανονικά έπρεπε να κάνω μήνυση στον ανεύθυνο, που όχι απλά είχε χωρίς λουρί ένα επιθετικό σκύλο, αλλά δεν κουνήθηκε καν να χωρίσει τον σκύλο του που μας επιτέθηκε κανονικά. 

Ο αρκούδος μου και εγώ είμαστε καλά! Ευχαριστούμε για τα μηνύματα! Απλά μετά από δάγκωμα σκύλου πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα εμβόλια…”.

Τέλος καλό όλα καλά!

epirusblog.gr
5 of 5
Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη – Τι συνέβη; (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3083030818605815600
item