Άρτα: ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (VD) Άρτα: ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (VD) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (VD)

Εκδήλωση τιμής για την επέτειο του Πολυτεχνείου πραγματοποιήθηκε χθες από το Εργατικό Κέντρο Άρτας με την τήρηση όλων των επιβαλλόμενων μέτρων προστασίας...

«Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες κάτω από όλες τις συνθήκες» είναι το μήνυμα που ακούστηκε δυνατά στην εκδήλωση που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Άρτας, με τη συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης. Εκπρόσωποι των Σωματείων έφτασαν συντεταγμένα στον χώρο της συγκέντρωσης, ξεκαθαρίζοντας πως το εργατικό - λαϊκό κίνημα δεν θα δεχθεί τη φίμωση. 

«Τα Συνδικάτα και τα Σωματεία, το οργανωμένο εργατικό κίνημα ξέρουν καλά πώς να διαδηλώνουν παίρνοντας ταυτόχρονα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία των εργαζομένων, για τη μη διάδοση της πανδημίας», τόνισε στην ομιλία του ο Πάνος Κώτσης, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, προσθέτοντας πως «αυτό το αποδείξαμε με την ιστορική πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, με καλά οργανωμένες κινητοποιήσεις αλλά και εκδηλώσεις, στέλνοντας το μήνυμα της οργανωμένης απειθαρχίας.

Άλλωστε, η προστασία της υγείας για τα Συνδικάτα δεν αποτελεί "κόστος", όπως συμβαίνει με την κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα».

Ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων από τον Δικηγορικό Σύλλογο Άρτας και το Εργατικό Κέντρο.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (VD)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6365534403619399483
Σχόλια
item