Ευτυχείτε: Οι αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής, η αποχώρηση του Νίκου Γεωργιάδη και το unfollow Ευτυχείτε: Οι αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής, η αποχώρηση του Νίκου Γεωργιάδη και το unfollow | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευτυχείτε: Οι αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής, η αποχώρηση του Νίκου Γεωργιάδη και το unfollow

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η αποχώρηση του Νίκου Γεωργιάδη από την εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο πρωινό πρόγραμμα του Open το πρωί της Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το μήνυμα: «Όταν φτάσει η ώρα να πεις αντίο, φύγε ήσυχα, χωρίς φασαρία».

Ο ίδιος επιβεβαίωσε στο TLIFE το τέλος της συνεργασίας του με το «Ευτυχείτε».

Το TLIFE επικοινώνησε και με άνθρωπο από το Open, ο οποίος μας επεσήμανε ότι στο κανάλι, με αφορμή τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, αποφασίστηκε ο περιορισμός των ανθρώπων στο πάνελ. 

Συγκεκριμένα, εκτός από την παρουσιάστρια, στο τραπέζι θα βρίσκονταν τα παλαιότερα μέλη του μαγκαζίνο, δηλαδή ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, οι οποίοι εμπλέκοντα με το μεγαλύτερο μέρος της θεματολογίας της εκπομπής. 

Οι υπόλοιποι δεν θα έδιναν το «παρών» επί καθημερινής βάσεως και η παρουσία τους θα γινόταν εναλλάξ σε rotation.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, στο πάνελ του «Ευτυχείτε» συνωστίστηκαν πολλοί δημοσιογράφοι της εκπομπής με το ίδιο αντικείμενο (Γκουντάρας, Γεωργακοπούλου, Γεωργιάδης, Πουλόπουλος, Κόσιαβα), με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαρκής τηλεοπτικός χρόνος για όλους στο πάνελ και αυτό να φέρει δυσαρέσκεια σε κάποιους.

Όπως παρατηρήσαμε, πριν από λίγο, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Γεωργιάδης δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram.

epirusblog.gr
5 of 5
Ευτυχείτε: Οι αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής, η αποχώρηση του Νίκου Γεωργιάδη και το unfollow
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8485591082494973266
Σχόλια

Τα καλύτερα

item