Tom Hardy: Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει η Angelina Jolie

H Angelina Jolie για μία ακόμη φορά θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες, σε ένα άκρως ενδιαφέρον project με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy. Η γνωστή ηθοποιός θα σκηνοθετήσει μία biopic ταινία για τον Don McCullin, βασισμένη στην αυτοβιογραφία του φωτορεπόρτερ, Unreasonable Behaviour.

Ο McCullin φημίζεται για τις πολεμικές ανταποκρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης κρίσεων στο Βιετνάμ και τη Βόρεια Ιρλανδία. 

Οι φωτογραφίες του αντανακλούν τις κοινωνικές ανισότητες και αναταραχές και στη δουλειά του πρωτοστατούν τα πρόσωπα των άνεργων, φτωχών και υποταγμένων.

Το όραμα, η ενσυναίσθηση και η γενναιότητά του τον καθιστούν αναμφισβήτητα ως έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή φωτογράφο. 

«Νιώθω τιμή που έχω την ευκαιρία να μεταφέρω τη ζωή του Don McCullin στην ταινία», δήλωσε η Jolie. «Μου άρεσε ο μοναδικός συνδυασμός του φόβου και της ανθρωπιάς - η απόλυτη δέσμευσή του να μαρτυρήσει την αλήθεια του πολέμου, και την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό του για όσους υποφέρουν από τις συνέπειές του. 

Eλπίζουμε να δημιουργήσουμε μια ταινία τόσο ασυμβίβαστη όσο και η φωτογραφία του Don, για τους εξαιρετικούς ανθρώπους και τα γεγονότα που παρακολούθησε, καθώς και την άνοδο και την πτώση μιας μοναδικής εποχής στη δημοσιογραφία».

Το σκηνοθετικό έργο της Jolie είναι επικεντρωμένο στις συγκρούσεις, από το ντεμπούτο της το 2011 με την ταινία In the Land of Blood and Honey, μία ερωτική ιστορία στον πόλεμο της Βοσνίας, έως το First They Killed My Fatherμια μεταφορά των απομνημονευμάτων της ακτιβίστριας Loung Ung το 2017, που απεικονίζει τη βιαιότητα ενάντια στο λαό της Καμπότζης.

Σύμφωνα με τη Guardian μάλιστα ήταν αυτή η σκηνοθετική δουλειά της Jolie που έπεισε τον McCullin να συνεργαστεί μαζί της.

epirusblog.gr
5 of 5
Tom Hardy: Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει η Angelina Jolie
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8416266535662617511
item