Η Super Κική από τις “Σφήκες” ξεσπά στο TLIFE για τα νέα μέτρα: Ο λόγος που κατέβηκε στο Σύνταγμα και τα reports που δέχτηκε Η Super Κική από τις “Σφήκες” ξεσπά στο TLIFE για τα νέα μέτρα: Ο λόγος που κατέβηκε στο Σύνταγμα και τα reports που δέχτηκε | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Super Κική από τις “Σφήκες” ξεσπά στο TLIFE για τα νέα μέτρα: Ο λόγος που κατέβηκε στο Σύνταγμα και τα reports που δέχτηκε

Ήδη από την Παρασκευή, τα μέτρα για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού έγιναν ακόμη πιο σκληρά. 

Μετά την επιβολή lockdown, απαγορεύτηκε και η κυκλοφορία για τις ώρες 21:00 – 05:00, ενώ λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου, θέλουν να απαγορεύσουν και τις δημόσιες συναθροίσεις. 

Αυτό είχε ως συνέπεια να αντιδράσουν αρκετοί καλλιτέχνες. Όπως γράψαμε το πρωί της Δευτέρας, η Super Κική από τις Σφήκες του Γρηγόρη Αρναούτογλου καλούσε μέσα από τα Instagram Stories της τον κόσμο και τους διαδικτυακούς της φίλους να κατέβουν όλοι στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Oπως ήταν επόμενο, προκλήθηκε χαμός στα social media, καθώς δεν γίνεται να πραγματοποιούνται συναθροίσεις και πορείες σε μια χώρα, η οποία πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού και καθημερινά τα νέα κρούσματα είναι χιλιάδες. 

Το TLIFE επικοινώνησε με την εκκεντρική Influencer και Instagrammer, η οποία ξέσπασε για τα νέα σκληρά μέτρα και ξεκαθάρισε τον λόγο που ήθελε να κατέβει στην Πλατεία Συντάγματος.

«Μπρος κορονοϊός και πίσω χούντα… Κατάφεραν να μας χωρίσουν σαν λαό. Οι μισοί πιστεύουν ότι είναι κομπλέ να φέρνουν και πιο σκληρά μέτρα. 

Αποφάσισα να προστατεύσω τη ψυχική μου υγεία και να κρατήσω την ελευθερία μου. Σέβομαι απόλυτα και κατανοώ εκείνους που φοβούνται το πρόστιμο. Αυτούς που φοβούνται τον ιό. Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχει ο ιός. 

Θεωρώ ότι «βρήκαμε παπά να βάψουμε πέντε, έξι». Όσο δεν μιλάμε, σφίγγει ο κλοιός κάθε μέρα και περισσότερο. 

Για εμένα ξεχείλισε το ποτήρι όταν πέρασα από την Πατησίων και δίπλα στη στάση στεκόταν ένας αστυνομικός με ένα μεγάλο όπλο… Η πρώτη αντίδραση ήταν να φωνάξω.

Δεν θεωρώ νορμάλ όλη αυτή την τρομοκρατία. Θέλοντας και μη είναι τρομοκρατία. Δεν μας έχουν ρωτήσει για το παραμικρό. Δεν μας έχουν δώσει μισή ελπίδα» σχολίασε χαρακτηριστικά η Super Κική στο TLIFE.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Super Κική από τις “Σφήκες” ξεσπά στο TLIFE για τα νέα μέτρα: Ο λόγος που κατέβηκε στο Σύνταγμα και τα reports που δέχτηκε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7319854336965305401
Σχόλια
item