Καραντίνα για Snik - Ηλιάνα: Εξωπραγματικό το δωμάτιο που έφτιαξαν στο σπίτι τους! Καραντίνα για Snik - Ηλιάνα: Εξωπραγματικό το δωμάτιο που έφτιαξαν στο σπίτι τους! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καραντίνα για Snik - Ηλιάνα: Εξωπραγματικό το δωμάτιο που έφτιαξαν στο σπίτι τους!

Εδώ και αρκετό καιρό ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράζονται τον έρωτά τους στο νέο τους σπίτι στα βόρεια προάστια. 

Όσες φωτογραφίες κι αν δούμε από μέσα δεν είναι αρκετές! Μάλιστα, ο τράπερ εχθές το βράδυ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ξενάγησε τους followers του στο δωμάτιο που έφτιαξε ειδικά για την καραντίνα και είναι... εξωπραγματικό!

Για την ακρίβεια ο Snik δημιούργησε τον δικό του χώρο, το δικό του γραφείο για να μπορεί να γράφει τη μουσική του και να παίζει τα online games του!

Νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Snik σπίτι

Snik Ηλιάνα σπίτι

Snik Ηλιάνα καραντίνα μαζί

Snik: Αυτό είναι το σπίτι που μένει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Φωτογραφίες από μέσα!

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως κάνει άλματα στη σχέση του και κάθε μέρα είναι όλο και πιο ερωτευμένοι. Πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός ράπερ παρακολούθησε το πανέμορφο μοντέλο live στον τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων.

Μάλιστα δεν ήταν μόνος του αλλά μαζί με φίλους του και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram!

Snik σπίτι

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου


epirusblog.gr
5 of 5
Καραντίνα για Snik - Ηλιάνα: Εξωπραγματικό το δωμάτιο που έφτιαξαν στο σπίτι τους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8211930216290007162
Σχόλια
item