Selena Gomez: Μία photo ξεπέρασε τα 40 χιλιάδες σχόλια και δε θα απορήσεις

Η Selena Gomez έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να κρατήσει ένα προφίλ σχετικά πιο ήπιο σε σχέση με πιο παλιές εποχές. Όλοι θυμόμαστε την περίοδο στην οποία ήταν με τον Justin Bieber

Πέρα από το ότι τα παιδιά δεν έκρυβαν τον έρωτά του, και η ίδια προσωπικά έδειχνε να μην ενδιαφέρεται τόσο για τα Μέσα και να έχει αγκαλιάσει το κομμάτι του public

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι τα χρόνια που μας πέρασαν, το αγαπημένο μας κορίτσι πέρασε πολλά, όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και με την υγεία της. 

Από τότε, όταν επιτέλους ένιωσε καλύτερα με όλα, μάλλον αποφάσισε να ακολουθήσει μία πιο ήπια τακτική και να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram μόνο όταν αισθάνεται ότι υπάρχει λόγος, όπως, για παράδειγμα, πρόσφατα που ήταν η περίοδος των εκλογών ή κάποια νέα της δουλειά.

Πριν μερικές μέρες, ωστόσο, είπε να κάνει ένα post με μία φωτογραφία της για να προωθήσει και τη δική της σειρά με καλλυντικά, Rare Beauty, και οι followers της πραγματικά τη λάτρεψαν. Για την ακρίβεια, αυτήν τη στιγμή η ανάρτηση έχει ξεπεράσει τα 6,4 εκατομμύρια likes και τα 41 χιλιάδες σχόλια.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις πόσο όμορφη και γλυκιά είναι στη φωτογραφία και θα καταλάβεις γιατί έχει γίνει αυτός ο πανικός.





































































epirusblog.gr
5 of 5
Selena Gomez: Μία photo ξεπέρασε τα 40 χιλιάδες σχόλια και δε θα απορήσεις
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2237675157570750515
item