Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρουν στο σαλόνι τους και μας δείχνουν το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους (pics,vid) Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρουν στο σαλόνι τους και μας δείχνουν το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους (pics,vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρουν στο σαλόνι τους και μας δείχνουν το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους (pics,vid)

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και στο σπιτικό της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες σε καραντίνα – όπως κι όλοι μας άλλωστε – ωστόσο, διατήρησε την υπομονή του και στόλισε μόλις χθες το χριστουγεννιάτικο δέντρο του!

Ο γνωστός παρουσιαστής και η όμορφη influencer βρίσκονται σαφώς σε καλύτερο mood σε αυτό το lockdown, καθώς πέρασαν τον κορονοϊό στο πρώτο κύμα της πανδημίας. 

Έτσι, όταν δεν εργάζονται, απολαμβάνουν κάθε στιγμή του ελεύθερου χρόνου τους κάνοντας όσα τους χαροποιούν.

Εδώ και λίγες ώρες, μάλιστα, η διάθεσή τους έχει αλλάξει εντελώς, μιας και το σπίτι τους “φόρεσε” τα γιορτινά του. 

Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από το στολισμό.

Στολίσαμε και εμείς… Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους μας”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Δες τα στιγμιότυπα:

epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρουν στο σαλόνι τους και μας δείχνουν το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους (pics,vid)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5630536441011952834
Σχόλια
item