Αναστασία Παντούση: Η Ιφιγένεια από το “Κόκκινο Ποτάμι” έκανε μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της (pics) Αναστασία Παντούση: Η Ιφιγένεια από το “Κόκκινο Ποτάμι” έκανε μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αναστασία Παντούση: Η Ιφιγένεια από το “Κόκκινο Ποτάμι” έκανε μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της (pics)

Η Αναστασία Παντούση αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιού της νέας γενιάς. 

Η ίδια μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του ANT1 “Οι Συμμαθητές” το 2014, όμως ο ρόλος που την απογείωσε ήταν εκείνος της “Ιφιγένειας” στην ιστορική και άκρως επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη “Το Κόκκινο Ποτάμι“. 

Αυτή τη σεζόν, η Αναστασία Παντούση θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Mega “Έξαψη” μαζί με τον Τάσο Νούσια, την Ιωάννα Παππά, τον Κώστα Κάππα κι άλλους επιτυχημένους ηθοποιούς. 

Για τις ανάγκες του νέου ρόλου της, η Αναστασία Παντούση χρειάστηκε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, η οποία ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. 

Όπως θα δεις, η μελαχρινή ηθοποιός έκοψε τα άλλοτε μακριά μαλλιά της υιοθετώντας ένα μακρύ και κομψό καρέ.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκπλήσσοντας τους διαδικτυακούς φίλους της. Τα θετικά σχόλια μαρτυρούν ότι αυτή η αλλαγή ενθουσίασε τους followers της. 

Με γεια!

epirusblog.gr
5 of 5
Αναστασία Παντούση: Η Ιφιγένεια από το “Κόκκινο Ποτάμι” έκανε μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6380357142273870946
Σχόλια
item