Παντελής Θαλασσινός: Προτρέπει τους καλλιτέχνες να απαιτούν χρήματα από τα κανάλια που εμφανίζονται! (pic) Παντελής Θαλασσινός: Προτρέπει τους καλλιτέχνες να απαιτούν χρήματα από τα κανάλια που εμφανίζονται! (pic) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παντελής Θαλασσινός: Προτρέπει τους καλλιτέχνες να απαιτούν χρήματα από τα κανάλια που εμφανίζονται! (pic)

Μια δημόσια τοποθέτηση θέλησε να κάνει ο Παντελής Θαλασσινός μέσα από τα social media. Ο τραγουδοποιός ζήτησε από τους συναδέλφους του, καλλιτέχνες, να απαιτούν αμοιβή από τα κανάλια, στα οποία εμφανίζονται.

Η προτροπή του Παντελή Θαλασσινού έγινε με αφορμή τα έκτακτα μέτρα που έχουν παρθεί για τον κορονοϊό, όπου απαγορεύονται οι συναυλίες και τα θέατρα θα παραμείνουν κλειστά.

«Παρακαλώ πολύ όλους τους καλλιτέχνες, οι οποίοι καλούνται στην τηλεόραση, να απαιτούν αμοιβή. Είναι συναδελφικό να αξιώνεις αμοιβή. 

Μία εμφάνιση στην τηλεόραση συμφωνώ, ότι είναι διαφήμιση, όμως όταν δεν υπάρχουν δουλειές και χώροι, να σε δει και να σ’ ακούσει κάποιος, είναι άχρηστη, είναι κοροϊδία και μια φούσκα. 

Το μόνο που κάνεις είναι να τους εξυπηρετείς. Η τηλεόραση σ αυτές τις μέρες, είναι το μαγαζί με το περισσότερο κέρδος, δύναμη κ αλαζονεία..» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού:

epirusblog.gr
5 of 5
Παντελής Θαλασσινός: Προτρέπει τους καλλιτέχνες να απαιτούν χρήματα από τα κανάλια που εμφανίζονται! (pic)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5876705020410001159
Σχόλια
item