Άγριες Μέλισσες – Γιάννης Κουκουράκης: Δεν φαντάζεσαι με ποια παρουσιάστρια κάνει κολλητή παρέα ο “Κωνσταντής”! (pic) Άγριες Μέλισσες – Γιάννης Κουκουράκης: Δεν φαντάζεσαι με ποια παρουσιάστρια κάνει κολλητή παρέα ο “Κωνσταντής”! (pic) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες – Γιάννης Κουκουράκης: Δεν φαντάζεσαι με ποια παρουσιάστρια κάνει κολλητή παρέα ο “Κωνσταντής”! (pic)

Πώς συνδέονται οι Άγριες Μέλισσες με το Still Standing; Εκτός από το γεγονός ότι και τα δύο προγράμματα βρίσκονται στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΑΝΤ1, φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί και μια φιλία μεταξύ του Γιάννη Κουκουράκη και της Μαρίας Μπεκατώρου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε πρόσφατα μια selfie με τον γοητευτικό «Κωνσταντή» και… αποκάλυψε τη φιλική σχέση που έχουν. Μάλιστα, όπως πρόδωσε ένα από τα hashtags που χρησιμοποίησε, η φωτογραφία τραβήχτηκε στο καμαρίνι της Μαρίας.

«Θα είμαστε για πάντα φίλοι, γιατί ταιριάζεις στο επίπεδο της τρέλας μου» έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Τα likes και τα θετικά σχόλια στην εικόνα ήταν εκατοντάδες, ενώ ο Γιάννης Κουκουράκης αρκέστηκε στο να βάλει τρία κόκκινα τριαντάφυλλα ως σχόλιο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το στιγμιότυπο τραβήχτηκε πριν παρθούν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Δες το στιγμιότυπο:

epirusblog.gr
5 of 5
Άγριες Μέλισσες – Γιάννης Κουκουράκης: Δεν φαντάζεσαι με ποια παρουσιάστρια κάνει κολλητή παρέα ο “Κωνσταντής”! (pic)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5687976587742623593
Σχόλια
item