Κατερίνα Καινούργιου: Παντρεύεται; Τα on air σχόλια των συνεργατών της (video) Κατερίνα Καινούργιου: Παντρεύεται; Τα on air σχόλια των συνεργατών της (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Παντρεύεται; Τα on air σχόλια των συνεργατών της (video)

Το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή “Ευτυχείτε” ασχολήθηκαν με τον αρραβώνα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και γνωστού μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου.

Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού του θέματος, λοιπόν, η παρουσιάστρια μπερδεύτηκε και η ατάκα που ξεστόμισε, πυροδότησε τα σχόλια της ομάδας της για το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον Φιλιππο Τσαγκρίδη.

«Απλά να πω ότι έχω αρκετούς φίλους που σκοπεύουν να παντρευτούν τον Μάιο. Μην ανοίγεστε και πολύ. Οι περισσότεροι θα παντρευτούμε με 20 άτομα», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να την ρωτάει αν θα παντρευτεί και εκείνη τον Μάιο. 

«Όχι εγώ. Λες να παντρευτούμε τον Μάιο και να μη το ξέρει κανείς. Καλά μπορεί και να μη το ξέρει κανείς, αλλά όχι, δεν παντρεύομαι. Μπορεί και να μην παντρευτώ ποτέ. Μπορεί και να συμβεί. 

Στην παρούσα φάση δεν παντρεύομαι. Δεν το λέω για τον Φίλιππο. Δε θα μου ανοίγει την πόρτα το βράδυ. Αγχώνεται μετά. Τα παίζει και ο Μουτσινάς το μεσημέρι», ξεκαθάρισε η ξανθιά παρουσιάστρια.


Ωστόσο, το πείραγμα συνεχίστηκε με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου να της προτείνει ακόμα και μονόπετρο.

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Παντρεύεται; Τα on air σχόλια των συνεργατών της (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7919134849212775778
Σχόλια
item