Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στο “My Style Rocks”; (video) Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στο “My Style Rocks”; (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στο “My Style Rocks”; (video)

Στο “My Style Rocks” φαίνεται να επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν η οικοδέσποινα του δεύτερου κύκλου του reality, μιας και φέτος αυτό τον ρόλο έχει η Κατερίνα Στικούδη

Η παραγωγή του ΣΚΑΪ επειδή φοβάται τις εξελίξεις με τον κορονοϊό, είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα του show από το καλοκαίρι, προκειμένου να ολοκληρωθεί κανονικά ο κύκλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Μίχα στην εκπομπή “Το Πρωινό”, μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του “My Style Rocks” και θα απομείνει μόνο το κομμάτι του τελικού, το οποίο θα προβληθεί ζωντανά στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.

Την τελευταία εβδομάδα θα υπάρχουν guest κριτές και ανάμεσα σε εκείνους που έχουν δεχτεί πρόταση βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια είναι θετική και έτσι αναμένουμε να τη δούμε.

Δες το βίντεο:epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στο “My Style Rocks”; (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5349248703535239615
Σχόλια
item